Tilmeld dig holdstart på vores hyggelige køreskole i Ballerup på Baltorpvej 22 lige ved Aldi. Vi er to unge og friske kørelærere, der starter nye hold op hver 3. uge. Teoriundervisningen foregår som klasseundervisning, enten mandags- eller onsdagshold. Holdet kører i ca. 2 måneder, hvorefter der er teoriprøve, glatbane og køreprøven til sidst. Vi underviser i vores auditoriestole og gør hvad vi kan for at undervisningen ikke bliver kedelig og monoton.

Man er til enhver tid velkommen til at komme forbi på køreskolen og øve teoriprøver.

Ønsker du at repetere teorien, så er du også mere end velkommen til at komme til teori flere gange om ugen. Vi øver en masse teoriprøver på køreskolen, så du er bedst muligt forberedt til teoriprøven.

Vores teoriundervisning er indrettet som holdundervisning, så man følger sit hold enten mandag eller onsdag.

Det er vigtigt for os, at vores undervisning bliver sjov og samtidig lærerig. Det betyder at vi ikke er tilhængere af at have alt for store hold. Derfor har vi normalt et max antal på 18 elever på hvert teorihold.

Ønsker du at blive endnu hurtigere færdig, så tilbyder vi også lynkursus. Det betyder i praksis at man starter op med et hold, og halvvejs inde i forløbet, så indhenter vi det forrige hold – på den måde er man færdig på 4-5 uger.

Ønsker du at tage teori fordi du har mistet dit kørekort, så aftaler vi nærmere, hvilke dage du skal møde op. Mange gange kan det være tilstrækkeligt, at øve teorien derhjemme, men vi hjælper naturligvis alt det vi kan. Under et teoriforløb må du være fraværende en enkelt gang, hvis man er blevet syg eller skal på studietur eller lignende.

Køreprøven foregår fortrinsvis i Frederikssund, men kan også sagtens blive i København eller Roskilde alt efter, hvad eleverne føler sig trygge ved.

Alle hold i Ballerup starter kl. 16.30 (slutter ca. 19.00) på køreskolen på Baltorpvej 22.

Hilsen kørelærer-teamet fra dygtigbilist.dk