Når du tilmelder dig til et forløb på DYGTIGBILIST ser vi helst, at du udfylder en online tilmelding med alle dine oplysninger og ønsket startsdato. På den måde har vi alle de oplysninger vi skal bruge, når vi senere skal booke teori- og køreprøve.

Du kan se vores holdstartsdatoer her . I kommentarfeltet ‘holdstart’ er du meget velkommen til at skrive, hvilket hold du ønsker at starte på eller andre detaljer f.eks ‘betinget frakendelse, kørselsforbud eller automatgear’.

Du er også meget velkommen til at ønske en bestemt kørelærer, når du udfylder tilmeldingen – på den måde kan vi sørge for, at du får det som du allerhelst vil have det.

Vi sender en mail efter vi har modtaget din tilmelding, så du har får bekræftet din tilmelding samt med nogle praktiske oplysninger om forløbet.

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe på 26 21 77 31 med spørgsmål eller bare til en snak om det at tage kørekort.

Hvis du er i tvivl, så kan du også ringe til os – komme en tur forbi køreskolen til en snak. Du bliver overrasket, hvor lang vi vil gå for at imødekomme dine ønsker og behov.

Hilsen kørelærer-teamet fra DYGTIGBILIST