Søger du en fornuftig køreskole i Roskilde, så er du kommet til det rigtige sted. Vi tager vores arbejde alvorligt og gør alt, hvad vi kan for at få eleverne fra start til slut på den bedste måde. Samtidig forsøger vi at tilbyde nogle fornuftige og konkurrencedygtige priser.

At tage kørekort er ikke en hverdagsbegivenhed. Det er tit en oplevelse man ser frem til eller som man i mange år frem kan huske tilbage på. Af denne grund gør vi meget for, at du skal føle at dit forløb bliver spændende, sikkert og ikke mindst sjovt.

Vi går langt for, at du skal være tilfreds, og vi forsøger at strikke et forløb sammen til dig, så det passer med dine behov og ønsker. På dygtigbilist.dk kan du tage kørekort til kat. B (almindelig bil).

Vi hjælper også gerne, hvis du vil have opfrisket din kørsel gennem at tage et par rutinetimer.

Står du i en situation, hvor du har mistet dit kørekort, kan vi også hjælpe med det – uanset om det drejer sig om en almindelig frakendelse (betinget eller ubetinget) eller hvis du har mistet kørekort indenfor de første 3 år (kørselsforbud). Som førstegangserhverver, så har man også brug for at tage et færdelsrelateret førstehjælpskursus. Af den grund, så afholder vi førstehjælpskurser ca. 3-4 uge på køreskolen.

Se yderligere detaljer om førstehjælp på vores Facebook side.

kørekort roskilde billigt