Tilmeld dig holdstart på vores hyggelige køreskole i Roskilde på Algade 64C, 1. sal (200 m. fra stationen lige ved Røde Port). Vi er et team af unge og friske kørelærere, der starter nye hold op hver 2. uge. Teoriundervisningen foregår som klasseundervisning, enten man-, tirs-, ons- eller torsdagshold. Holdet kører i ca. 2 måneder, hvorefter der er teoriprøve, glatbane og køreprøven til sidst.

Ønsker du at repetere teorien, så er du også mere end velkommen til at komme til teori flere gange om ugen. Vi øver en masse teoriprøver på køreskolen, så du er bedst muligt forberedt til teoriprøven.

Det er vigtigt for os, at vores undervisning bliver sjov og samtidig lærerig. Det betyder at vi ikke er tilhængere af at have alt for store hold. Derfor har vi normalt et maks antal på 18 elever på hvert teorihold.

Ønsker du at blive endnu hurtigere færdig, så tilbyder vi også lynkursus. Det betyder i praksis sætter os sammen og strikker et langt hurtigere forløb sammen.

Ønsker du at tage teori fordi du har mistet dit kørekort, så aftaler vi nærmere, hvilke dage du skal møde op. Mange gange kan det være tilstrækkeligt, at terpe teorien derhjemme, men vi hjælper naturligvis alt det vi kan. Under et teoriforløb må du være fraværende en enkelt gang, hvis man er blevet syg eller skal på studietur eller lignende.

Køreprøven foregår fortrinsvis i Roskilde, men kan også sagtens blive i andre alt efter, hvad eleverne ønsker.

Alle hold i starter kl. 16.30 (slutter ca. 19.00) på køreskolen på Algade 64C, 1. sal.

Hilsen kørelærer-teamet fra DYGTIGBILIST